za nákup nad 50 € automaticky získavate dopravu zdarma

Modelová rada tx4 od La Sportiva

clanok

La Sportiva je značka, ktorá je známa svojimi vynikajúcimi outdoorovými produktami a topánkami pre horolezcov. Medzi jej špičkové modely patrí aj La Sportiva TX. Tieto topánky sú navrhnuté s dôrazom na výkon a odolnosť, čím sa stávajú ideálnou voľbou pre turistov a outdoorových nadšencov. 

LA SPORTIVA TX4

La Sportiva TX4 je populárna topánka určená pre turistiku a via ferraty. Topánka je vyrobená z odolných  materiálov, ktoré zaisťujú vysokú mieru komfortu. Horná časť topánky je kombináciou kože a syntetického materiálu s ochrannými gumovými prvkami. Táto konštrukcia zvyšuje odolnosť topánky a chráni pred opotrebením. Je vybavená ergonomickou konštrukciou, ktorá prispôsobuje tvar topánky nohe. Poskytuje dostatočnú podporu a zaisťuje presný kontakt s podkladom pri lezení po skalách a technických terénoch. Podrážka je vyrobená z Vibram MegaGrip, ktorý zaručuje vynikajúcu trakciu na rôznych povrchoch, vrátane skál a skálnej steny. Taktiež má perforované línie, ktoré zlepšujú odvzdušnenie a priedušnosť, čo je vítané pri horúcich podmienkach a intenzívnej fyzickej aktivite.
La Sportiva TX4 je vynikajúcou voľbou pre turistov a outdoorových nadšencov, ktorí hľadajú spoľahlivú a výkonnú topánku pre technické aktivity v prírode.

Prihláste sa pre odber newslettra a neujdú vám viac žiadne zľavy ani novinky:
* Vložením e-mailu súhlasíte s podmienkami na ochranu osobných údajov

Prihlásenie

Email:
Heslo:

Zabudli ste heslo? | Nová registrácia = 100 bodov